Öppna meny

Moderbolag

Megatec AB är ett helägt dotterbolag till Speed Services AB som, sedan bolaget grundades 1958, har utvecklat en gedigen förståelse för sin bransch och har en kompetens utöver det vanliga när det kommer till både teknik och kundbehov.

Under de 60 år som bolaget har varit verksamt har de utvecklat samarbeten med förvaltare och ägare av publika miljöer runt om i Norden och Lettland. Dess dotterbolag är placerade i både Sverige, Norge, Finland, Danmark och Lettland. Med sin nordiska serviceorganisation kan vi proaktivt underhålla våra egna produkter och erbjuda serviceavtal till våra kunder.

Speed Services har skaffat sig en spetskompetens inom produkt- och systemutveckling, installation, drift, övervakning och service. Som leverantör av helhetslösningar har de ansvaret för både hårdvara och mjukvara. Ett totalgrepp rakt igenom från utvecklingsfas, produktion och drift till en eventuell avveckling.

För både Megatec och Speed Services innebär det en stor fördel att kunna samverka mellan bolagen och arbetar därför tätt för att kunna ta del av varandras spetskompetens.

Besök gärna Speed Services hemsida för att läsa mer.