Öppna meny

Digital signage outdoor

Som Sveriges största leverantör av digitala lösningar
för utomhusreklam har vi en lösning för dig

 

Megatec Digital Signage outdoor är en tålig och robust digital skylt för reklam och kommunikation i både rörlig bild och stillbild som vi utvecklat särskilt för att tåla vårt nordiska utomhusklimat.

Den är i standardutförandet helt väderskyddad och försedd med ett frontglas som är anpassat för användning i publika miljöer. Glaset är dessutom antireflexbehandlat för att ge en så klar bildåtergivning som möjligt.

Den digitala skärmen för utomhusbruk har en mycket hög ljusstyrka för att även kunna visa önskat material i starkt solljus utomhus utan att återgivningen för den skull mattas av eller blir otydlig. Med vår spetskompetens och erfarenhet har vi lösningar för den värme som bildas i skåpet.

Skylten pulverlackeras och i dess passepartout kan man placera en bakgrundsbelyst logotyp. DS-o görs i skärmstorlek enligt önskemål och kan antingen monteras på vägg eller på ett markstativ. Med hjälp av ett CMS-system kan man enkelt fjärrstyra drift och innehåll på valfritt antal skyltar oavsett om man har en skylt eller om man har flera som är placerade över ett större område.

Välkommen att kontakta oss för vidare frågor!

Digital skylt för utomhusbruk.