Öppna meny

Om oss

Megatec tillverkar självbetjäningsterminaler, biljettautomater och digitala skyltar för publika miljöer i Sverige och övriga Norden. Megatec ägs av Speed Services som tillhandahåller fotoautomater, förvaringsboxar och Wi-Fi.

Våra produkter skapar ett mervärde för våra kunder och dess slutanvändare genom effektivt nyttjande av den senaste tekniken och snygg design. I produktkonceptet ingår även skärmar och paneler, programvaror för digital signage samt programvaror för att säkerställa hög driftsäkerhet med fjärrstyrning av digitala skyltar. Vårt tjänsteutbud omfattar även programmering, projektledning, installation, service och utbildning.

Nyckeln till Megatecs framgång är en kärna av kompetenta medarbetare som arbetat i bolaget under många år. Vi har utvecklat innovativa och helt unika produkter vilket har resulterat i mycket nöjda och trogna kunder. Megatecs styrkor är affärsutveckling, förståelse för kunders utmaningar och behov samt vår mycket höga tekniska kompetens. Till detta lägger vi våra viktiga ledord funktion och design som på ytterligare ett sätt leder oss fram till en högklassig slutprodukt.

Digital signage är ett viktigt och starkt växande affärsområde som vi vidareutvecklar varje dag. Megatec har mångårig erfarenhet av problematiken kring utomhusplacerade digitala skärmar där man måste ta stor hänsyn till kylning, uppvärmning, kondens, UV strålning, frontglas och CE godkännande. Megatec tillverkar utomhusskärmar med ljusstyrka från 1.500 nits upp till 5000 nits vilket erfordras om skärmarna utsätts för direkt sol i söderläge.