Öppna meny

Megatec Information Technology AB

Vi digitaliserar reklamplatser


Megatec är Sveriges största leverantör av digitala reklamskyltar för utomhusmiljö*.
Vi tillverkar digital signage lösningar, stora som små med olika tekniker, för publika miljöer.

Vi är en internationell leverantör och våra lösningar kan hittas i olika delar av världen. Vår styrka ligger inom vår personal med spetskompetens inom digital signage till riktigt krävande miljöer.

 

Våra produkter skapar ett mervärde för våra kunder och dess slutanvändare genom effektivt nyttjande av den senaste tekniken och snygg design. I produktkonceptet ingår skärmar och paneler, programvaror för digital signage samt programvaror för att säkerställa hög driftsäkerhet med fjärrstyrning av digitala skyltar. Vårt tjänsteutbud omfattar även programmering, projektledning, installation, service och utbildning.

Nyckeln till Megatecs framgång är en kärna av kompetenta medarbetare som har arbetat i bolaget under många år.
Vi har utvecklat innovativa och helt unika produkter vilket har resulterat i mycket nöjda och trogna kunder. Megatecs styrkor är affärsutveckling, förståelse för kunders utmaningar och behov samt vår mycket höga tekniska kompetens.
Till detta lägger vi våra viktiga ledord funktion och design som på ytterligare ett sätt leder oss fram till en högklassig slutprodukt.

Digital signage är ett viktigt och starkt växande affärsområde som vi vidareutvecklar varje dag. Megatec har mångårig erfarenhet av problematiken kring utomhusplacerade digitala skärmar där man måste ta stor hänsyn till kylning, uppvärmning, kondens, UV-strålning, frontglas och CE-godkännande.
Megatec tillverkar utomhusskärmar med ljusstyrka från 1.500 nits upp till 5000 nits vilket erfordras om skärmarna utsätts för direkt sol i söderläge.

Megatec ägs av Speed Services som tillhandahåller fotoautomater, förvaringsboxar 
och Wi-Fi.

* Sveriges största leverantör av DOOH i reklamsyfte, baserad på antal digitala skärmar 46-80"