Megatec Logo

SiteRemote

 

Konstant Kommunikation med SiteRemote

SiteRemote´s arkitektur ger konstant kommunikation mellan en SiteKiosk terminal och en SiteRemote server, även bakom brandväggar. Terminalen kommer att upprätta en anslutning till servern med vissa intervaller och jämföra sina data med de data som lagras på servern. Samtidigt så meddelar terminalen servern om dess nuvarande status och får nya jobb från servern. SiteRemote kan också övervaka terminaler som saknar en fast förbindelse (ring-upp) eller som har dynamiska IP-adresser.

 

Övervakning

För att garantera den högsta graden av tillgänglighet för dina terminaler kommer SiteRemote övervakningslösning automatiskt informera dig om eventuella problem oberoende av din aktuella position. SiteRemote är utrustad med ett automatiskt system för meddelanden som skickar en varning via e-post eller SMS i händelse av ett fel.

 

Säker Anslutning

Kommunikationen mellan klient och server sker via ett krypterat protokoll. Kommunikationen är krypterad med en kombination av RSA och AES (Rijndael) för nyckel utbyten och symmetrisk kryptering. Dessutom används signaturer för att kontrollera identiteten på klientdatorn och servern.

 

Fjärrövervakning

Att administrera och uppdatera en dator till exempel överföra en fil eller en omstart brukar inte ta lång tid. Men måste du utföra detta manuellt på varje enskild maskin och du har ett hundratal terminaler som är utspridda på flera platser kan denna uppgift manuellt ta timmar, om inte dagar. SiteRemote´s ”jobb management” funktion gör att användaren snabbt kan definiera och genomföra ett arbete eller en funktion på distans. Användaren kan definiera en arbetsuppgift och tilldela den till en enskild maskin, grupper av maskiner eller alla sina maskiner på en gång. SiteRemote kan genom schemaläggning utföra arbeten vid en viss dag och tid samt ställas in som en engångsaktivitet eller schemalagd på en återkommande basis.

 

Språk

För tillfället finns SiteRemote med följande språk:

Engelska, Tyska, Franska, Spanska, Italienska, Ryska och Nederländska.

 

Läs här för mer info.

www.siteremote.com

 

SiteRemote 4 320

 

SiteRemote 1 320

 

SiteRemote 2 320

 

SiteRemote 3 320