Megatec Logo

Affärsidé

 

Megatecs affärsidé är att tillverka Internet-Kiosker, Biljettautomater och Digitala Skyltar för publika miljöer.

Produkterna skapar ett mervärde för våra kunder och dess slutanvändare genom effektivt utnyttjande av den senaste tekniken och snygg design.

I produktkonceptet ingår även standardskärmar, programvaror för Digital Signage samt programvaror för att säkerställa hög driftsäkerhet med fjärrstyrning av publika terminaler och digitala skyltar.

Vårt tjänsteutbud omfattar även programmering, projektledning, installation, service och utbildning.

Vi riktar oss primärt till slutkunder i alla branscher och även till samarbetspartners där vi kompletterar deras programvara med vår hårdvara.

 

Vår marknad är i första hand Sverige och övriga Nordiska länder.

 

Digital Signage är ett viktigt och starkt växande affärsområde. Många leverantörer utvecklar sin unika lösning. Megatec har valt att inte utveckla egna programvaror för Digital Signage utan väljer ett nära samarbete med stora internationella aktörer för att kunna erbjuda framtidssäkra lösningar.

Därför har vi valt att arbeta med standardiserade produkter för Digital Signage från ledande företag som SCALA, Smartsign och Provisio.

Vi utvecklar produkter och systemlösningar enligt våra kunders krav. Megatec har mångårig erfarenhet av problematiken kring utomhusplacerade LCD skärmar där man måste ta stor hänsyn till kylning, uppvärmning, kondens, UV strålning, frontglas och CE godkännande. Megatec tillverkar utomhusskärmar med ljusstyrka från 1.500 nits upp till 5000 nits vilket erfordras om skärmarna utsätts för direkt sol i söderläge.

 

 

next big thing