Megatec Logo

Biljettautomat BA-900

Stryktålig biljettautomat för både inne och utomhusbruk.

 

Eftersom dagens krav på obemannade koncept kräver system som fungerar i ur och skur dygnet runt har Megatec utvecklat en robust lättplacerad betalautomat som passar lika bra inne- som utomhus

 

Biljettautomaten är i standardutförandet helt väderskyddad och bland annat utrustad med en fläktlös industridator som klarar stora temperatur-

skillnader, tydlig 19” bildskärm med pekfunktion som går att läsa i starkt solsken, skrivare för kvitton och biljetter samt Pin-pad och kortläsare för att sköta betalning.

 

Exempel på platser där en biljettautomat kan används är båt-, buss- och flygterminaler, parkeringsgarage, bilfärjor, biltvättar, m.fl.

Eftersom BA-900 bygger på PC-baserad teknik och med ett applikations-

vänligt operativsystem så är det lätt att utveckla egen mjukvara till automaten. Mjukvaruutveckling kan ske helt i egen regi eller i samarbete med SIGMA som är vår samarbetspartner vid mjukvaruutveckling.

 

Automaten kan pulverlackas och förses med loggor enligt kundens önskemål, allt för att kunna passa företagets profil.

Automaten utrustas med fast eller trådlös internetuppkoppling vilket medför lätt administration och underhåll från annan plats.

Flera alternativa skrivare för biljetter och kvitton finns. Skrivaren rapporterar automatiskt då det är dags att fylla på papper, även biljetter med RFID och 2D koder kan skrivas ut.

Som tillval finns bland annat skanner som klarar streckkoder och RFID taggar för till exempel årskort, webbkamera och GSM larm.

Om så önskas kan Megatec bistå med installation och driftsättning av automaten.

 

Automaten använder EMC-godkända krypterade Pin-pad och kortläsare för säker betalning, inlösen sker till valfri bank. Godkännande av PAN-Nordic för obemannade korttransaktioner kan behövas beroende på applikation

 

Standardfärg är grå. Eget färgval och logo kan väljas till.

Garanti, service och support i 12 mån.

 

Terminalen är CE-godkänd och klarar kraven på elsäkerhet och elektromagnetisk strålning, EMC.

 

BA-900 finns installerade till Swebus på bland annat City terminalen i Stockholm och Arlanda flygplats.

 

Kontakta oss för mer information.

Biljettautomat